Pages

Wednesday, 20 August 2014

Bekerja dari rumah

Ada org kata,surirumah xboleh dpt gaji...
Tapi,diorang xtahu,ramai surirumah y bergaji lebih 4digits sebulan...

Haaaa...mcm xpercaya kan?

Y penting,bukan skim cepat kaya...

Banyak lagi cara untuk tambah pendapatan...

1.jual beli emas
2.jual beli saham
3.berniaga
4.Jaga anak org

Dan banyak lagi...

Macam saya,saya jugak surirumah..
Saya pilih untuk jadi surirumah...
Pendapatan tambahan saya,datang dari berjual Qaseh...

Setiap bulan dapat bonus..
Produk pon senang jual..setiap minggu kena restock..
Ada masa,sampai 2x Seminggu kena restock..

Kalau berminat nak tahu mcm mana nak join saya dan Qaseh Gold,boleh hubungi saya.. :)

Whatsapp/msg : 012-9221876

Wednesday, 13 August 2014

Kencing manis ketika mengandung @ GDM

Alhamdullillah..... 
2nd pregnancy ni xde langsung kencing manis..baru lepas kena minum air gula...
Kalau dulu,sampai kena amek insulin 3x sehari...hari2 cucuk perut sampai berlubang2..
Semua berkat amalkan sole..Hehe...dulu xkenal dengan sole ni..

Pada sesiapa y ada kencing manis,muda,tua,pregnant ataupon tidak,y nak mencuba kawal kencing manis,bole try sole..Insyaallah...xmahal pn..rm52 je.. Ada yang da try , dari bacaan gula 20 , boleh normal ke 4.. dah stop insulin pon.. insyaAllah....



Cara minum pon senang je..
setiap pagi : 3ml + 1mug air, minum sewaktu perut kosong
Sepanjang hari : 5ml+1.5ml : amalkan minum sepanjang hari.



BERMINAT???
Boleh hubungi saya untuk belian produk dan peluang perniagaan, sama ada dropship, sekadar mencuba atau serius berniaga. Saya akan membimbing anda. Pelbagai kelas juga disediakan oleh HQ.
InsyaAllah bermanfaat

Whatsapp/sms/call/ : 012-9221876
Email : wanieed85@gmail.com
Blog : http://wanie-qasehgold.blogspot.com/
Facebook page :https://www.facebook.com/pages/WanieQaseh