Pages

Saturday, 25 December 2010

Benda yang paling tak disukai

1. Ditipu :- in any way, form any one, aku paling benci ditipu..even the smallest lies make a differences.
and the best part, bile org tipu2 aku nih, sure aku dapat tau gak nanti..no use la.
2. Berahsia :- Jgn la berahsia dgn aku, tapi dok kongsi ngan orglaen..tak suke gile..adakah aku begitu tak significant nak tau benda uh?or sebab aku terlampau bodoh, tak layak nak share cite2 uh?If i am no one to u, then its okay. i dun give a damn..
3. Pembuli :- Tak suke org yang membuli org laen..esp, buli kengkawan aku..panas je hati nih..
4. Perampas :- Yang nih tak kira laki or pompuan, aku mmg tak suke..alasan "just fren" tuh sangat LAME okay?kalau betol just fren, dengan sume org wat camtuh..but, kenapa ada sorang je dapat special treatment?WTF?
Fren?Kiss my A** laa..
5. Org yang tak reti menghargai :- Org2 yang mmg tak sedar diri..rasa diri hebat sangat..dok memperlekehkan orglaen..dok dalam gua laa badak!..