Pages

Saturday, 13 August 2011

Wedding Preparation

Dah lama rasanye nak tulis pasal wedding preparation nih.tapi tak menyempat2..
AdnanFaizAbdulRahim pon macam busy jer..haih..
Antara list2 benda yang da siap:-
1) Honeymoon -nih dari tahun lepas da ready..ngekngok je..=p
2) Kad Kahwin- tgu draf dari amazon
3) Baju+mekap-da confirm ngan kak P..naseb ada kak P..takyah susah2 pening pale nak carik
4) Photog - Iqbal&Co. nih kene confirm betol2 ngan dia..
5) Dewan- Da bayar deposit sume
6) Catering - Dah ada org..cume xconfirm list juadah je lagi..
7)barang2 hantaran -byk yang da ada..
8)Guestbook - Aku buat sendiri je.takyah mahal2..haha


ermmmm..ape lagi aku perlu buat nih..
bile pikir, nak nanges pon ada..huhu..sape nak tolong nih.,
Sebelum nih, dedua buat do-no je..skang nih baru pening2 pale, lagi 100 hari je kot..adusssss..
Barang2 yang tak siap:-
1)Baju nikah -Wajib lepas raya
2)HIV Test & borang2 berkenaan-bulan 9 WAJIB setel
3)Pelamin - Kene jumpa yang berkenaan
4)Pengapit - tak bagi surat lantikan lagi


Aper lagi eh??hurmmmmm~~~