Pages

Wednesday, 25 April 2012

week #16 baby gaga

pregnancy photo

Stuffs



16weeks

Punyalaa aku malas nak tulis blog sbb agak bz..minggu ni je kurang bz sket..customer macam semua takde..huhu ..

Anyway,sekarang ni budak kecik dlm perot nih da berumur 4bulan..Lambatnye masa berjalan..xsabar nak tgu dia lahir..hehe..

Sekarang ni aku buat checkup kat klinik desa batu belah (gov) dengan putra medical centre (private)..rasa2 macam nak bersalin kat pmc..transwater bagi 2k..prudential bg 2k..cukuplaa kalau bersalin normal..kalau operate,pandai2 laa en.suami topupkan..heh..bole x?

Aritu checkup kat pmc,rasa hepi sgt2 sbb baby da cukup sifat..n sangat aktif..mmg show off..tp awal2,buat gaya ultraman sambil tutup muka..gelak je Dr.Ratna..anak awak ni,baru nak masuk 4bulan,da maen2 dlm perot..kelakar je baby tu..then,dr pon pusing2 perot,sampai kat kaki..then doc freeze..aku tgk celah kaki macam nmpak bird2 dia..hehe..tp aku diam jelaa..pastu doc tanya,nak tau jantina x?..pastu,aku ckplaa lelaki eh?..hehe..doc pon angguk..Aah..anak lelaki..mmg obvious nampak bird2 dia..hehe..terkejut gak dpt lelaki..sebab aku xjumpa pon ular..heh..xpe..alhamdullillah..asalkan baby sihat,ibu&ayah happy..

Then,doc pon print ultrasound..sekali kuar gambar dia hisap jari..alalalalala anak ibu ni,comelnye..sure lapa sgt tuh..heh..time tuh da kul11lebey da..tp aku xmkan lagi..mmglaa baby lapa..

Kat bawah ni gambar dia hisap jari..comeyll sgt bg aku..buat rasa rindu..tertunggu2 bile dia nak tendang2..hehe..baby,be safe.k?muahhh..



Published with Blogger-droid v2.0.4