Pages

Friday, 28 March 2014

Qaseh Gold

Okay....

Sekarang aku da jadi pengedar Qaseh Gold..
Mula-mula ingat nak try untuk diri sendiri memandangkan da mengandung ni..
Tapi, alang2, masuk jela ahli..

Bole jadi pengedar dan share kebaikan minuman Qaseh nih..

Qaseh ada beberapa produk..
1) Qaseh Kekanda - RM 71.90
2) Qaseh Adinda - RM71.90
3) Qaseh Junior - RM 60.00
4) Mineral Sole - RM 52.00
5) Garam Masakan - RM 15.90


Apa sebenarnya Qaseh Gold Adinda & Kekanda ni?

Qaseh ni sebenarnya minuman kesihatan, berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai makanan sunnah seperti kurma, madu, habbatus sauda, buah tiin, zaitun, delima dan air zamzam..

Di samping itu, ia juga diperkaya dengan kehebatan gam arab sebagai prebiotik semulajadi dan herba tradisi seperti za'faran, Ginkgo dan sirih..

Tambahan pula, ia ditambah dengan herba khusus Tribulus, Guarana dan Ashwaganda (Qaseh Kekanda) serta Passiflora,pegaga dan manjakani.(Qaseh Adinda).


Golongan yang sesuai mengambil product Qaseh Adinda/Kekanda:-

1) Suami / ayah
2) Ister / Ibu
3) Pekerja yang menggunakan tenaga fizikal
4) Pekerja yang banyak menggunakan tenaga minda / berfikir
5) Pasangan yang akan mendirikan rumahtangga
6) Pasangan yang berusaha untuk mendapatkan zuriat
7) Wanita mengandung, melahirkan & munyusukan anak
8) Pelajar universiti/Kolej.


Qaseh Adinda / Kekanda dapat membantu mengatasi masalah:-

1) keletihan / kelesuan
2) Batuk / sakit tekak
3) Selsema
4) asthma
5) Gastrik
6) Gout
7) Migrain
8) Buasir
9) resdung
10) Sembelit
11) Tekanan darah tinggi
12) Masalah wanita seperti keputihan dan haid tidak teratur
13) Kurang keinginan seksual
14) Anemia
15) Kebas-kebas ringan
16) susah tidur
17) sakit sendi
18) Sakit tumit
19) Stress.

Kebaikan Qaseh Adinda/ Kekanda

1. Membekalkan tenaga
2.  Awet  Muda
3. Membantu usaha mendapatkan zuriat
4. Menguatkan sistem immune
5. Melancarkan darah
6. Membanyakkan susu ibu
7. Menstabilkan hormon
8. Menstabilkan mood
9. Mencerdaskan minda
10.Meningkatkan libido & keintiman suami isteri
11. Melawaskan pembuangan
12. Mempercepatkan proses penyembuhan
13. Mengawal tekanan darah
14. Menaikkan seri wajah.

 Kalau berminat nak try, or nak jadi ahli/dropship agent, bole contact :-
Hazwani - 012-9221876 =)





 BERMINAT???
Boleh hubungi saya untuk belian produk dan peluang perniagaan, sama ada dropship, sekadar mencuba atau serius berniaga. Saya akan membimbing anda. Pelbagai kelas juga disediakan oleh HQ.
InsyaAllah bermanfaat

Whatsapp/sms/call/ : 012-9221876
Email : wanieed85@gmail.com
Blog : http://wanie-qasehgold.blogspot.com/
Facebook page :https://www.facebook.com/pages/WanieQaseh

Tuesday, 18 March 2014

ehem!.. I'm Pregnant!

Yeahhhhh!!

Setelah berbulan mencuba, akhirnya dapat jugak rezeki yang tidak ternilai nih..
dan kebetulan Achik pon pregnant.. Kalau Nisa pon pregnant, syok nye...ramaila baby akhir tahun nih..
Apa-apa pon, aku harap, kandungan selamat.. Tak sabar nak tunggu kelahiran dia.. =)
Sekarang baru 6minggu setengah.. EDD =8 November 2014 nih..=)

Pregnancy kali ni pon start dengan berat yang sama.. 63.3 kg..huhu..
harap badan kekal aktif macam dulu. Cuma aku kurangkan travel sebab nak elakkan bleeding lagi.


Hasil keputusan UPT yang ke empat..haha..sbb tak percaya, terpaksa cek byk kali.

Main bersama Naufal yang sama-sama akan jadi abang.. Tapi Syahmi asek kena buli je..hehe..

Syahmi bersama cat kesayangan.. Kena didik dia supaya sentiasa sayang menyayang.

Syahmi pow nenek nak beli Poby.. Nenek nak belanja basikal, dapat Poby plak.


Happy betol dapat Poby.. nak bawak merata-rata Poby dia uh.. Harap-harap abg Syahmi boleh jaga adik elok-elok nanti.. Ibu sayang Syahmi.. muahhhh.