Pages

Friday, 4 July 2014

Apa dah jadi??

Waaa.. Lamanya tak sentuh blog nih..
Ingatkan bila jadi housewife, makin byk masa lapang..
rupanya kerja office lagi banyak masa lapang..
Susah sebenarnya jadi fulltime housewife nih..huhu...

Qaseh Gold..
Sekarang nih, aku masih jadi pengedar Qaseh Gold.
Alhamdullillah...sambutan menggalakkan..
Feedback dari customer pon okay.. 
Esp di bulan-bulan puasa nih..
Ramai yang kata bertambah bertenaga..
Yang menyusukan anak pon kata susu bertambah..
Happy sebenarnya bila dapat tolong kawan-kawan..
Awal-awal nih, mmg takdelaa nak dapat income ratus-ratus, apatah lagi ribu riban dengan Qaseh..
Tapi, hati rasa lapang, rasa lega dapat tolong org.. =)
Takde laa rasa berniaga sangat pon..sbb tak keep track pon..huhu..
Takpe..baby steps.. Target dlm setahun, nak jadi stokis.. doakan ye?


Rumah
Rumah yang kitorang beli tu da nak siap da..
patut bulan sembilan ni..
Gementar..
Ikotkan keadaan savings aku ngan anan, campur ngan EPF, bolehlaa nak extend dapur, buat laman etc..
Tapi tak sure lagi.. tak buat kira2 lagi..huhu..roughly macam cukup utk bayar cash..
Tapi bila pikir, baby nak lahir..then aku pon tak keje, tataulaa nak standby utk bayar sewa ke x..
aku ngan anan pon tak go through details lagi..ikotkan hati, nak extend dapur utk asingkan wet & dry kitchen & dining area & bilik bawah utk tetamu.tapi tataulaa...
Doakan supaya rezeki kami cukup utk buat semua tu.. aminnnnn..

Pregnancy
Sekarang baby da masuk 22 minggu..
As expected, ada GDM and Placenta Previa..
Cuma kali nih placenta previa type 3.. Uri lagi dekat dengan pintu rahim..
Setiap minggu ada je bleeding..
tapi bukan fresh blood..so, aku tak risau sgt.. 
Baby pon still gerak2..harap2 semua okay..

InsyaAllah, kali ni baby perempuan.. dah 2 x g scan, nampak perempuan..
Alhamdullillah...
Walaupon tataula nak handle perempuan camne..
Ngan Syahmi ni bole laa ganas2..huhu..

itu jelaa kot yang sempat di update sekarang nih..huhu..
btw, barang2 baby aku ada dijual di theshopaholicboutique

bolehlaa jenguk2...macam-macam lagi ada dijual di sana..=)

Saya pengedar sah produk Ana Edar..

BERMINAT???
Boleh hubungi saya untuk belian produk dan peluang perniagaan, sama ada dropship, sekadar mencuba atau serius berniaga. Saya akan membimbing anda. Pelbagai kelas juga disediakan oleh HQ.
InsyaAllah bermanfaat

Whatsapp/sms/call/ : 012-9221876
Email : wanieed85@gmail.com
Blog : http://wanie-qasehgold.blogspot.com/
Facebook page :https://www.facebook.com/pages/WanieQaseh