Pages

Wednesday, 13 August 2014

Kencing manis ketika mengandung @ GDM

Alhamdullillah..... 
2nd pregnancy ni xde langsung kencing manis..baru lepas kena minum air gula...
Kalau dulu,sampai kena amek insulin 3x sehari...hari2 cucuk perut sampai berlubang2..
Semua berkat amalkan sole..Hehe...dulu xkenal dengan sole ni..

Pada sesiapa y ada kencing manis,muda,tua,pregnant ataupon tidak,y nak mencuba kawal kencing manis,bole try sole..Insyaallah...xmahal pn..rm52 je.. Ada yang da try , dari bacaan gula 20 , boleh normal ke 4.. dah stop insulin pon.. insyaAllah....



Cara minum pon senang je..
setiap pagi : 3ml + 1mug air, minum sewaktu perut kosong
Sepanjang hari : 5ml+1.5ml : amalkan minum sepanjang hari.



BERMINAT???
Boleh hubungi saya untuk belian produk dan peluang perniagaan, sama ada dropship, sekadar mencuba atau serius berniaga. Saya akan membimbing anda. Pelbagai kelas juga disediakan oleh HQ.
InsyaAllah bermanfaat

Whatsapp/sms/call/ : 012-9221876
Email : wanieed85@gmail.com
Blog : http://wanie-qasehgold.blogspot.com/
Facebook page :https://www.facebook.com/pages/WanieQaseh



Post a Comment